Modele flokesh te shkurta kacurrela

Pasi flokët janě ftohur, vareni kokën pas dhe hiqni karficat. Kaloni gishtat nëpër kaçurrela për t`i shpupuritur por lërini Pak më të rregullta nga çdo donit t`i kishit. Sado që të parapërgatiteni, kaçurrelat do të bien Pak gjithsesi, prandaj është më mirë që të jenë Pak më të rregullta në fillim që të bien më pas. Shpesh prindërit gabojnë Kur Probajmo Puna Tek çështja e sigurisë së BeBit gjatë udhëtimeve me makinë. Rreth 40% e pneu… Flokët JO shumë të gjatë janě perfektë për këtë stilim me furçë nga jashtë. Flokët me balluke në anë Shpreh pasiguri, një pasiguri dhe pavendosmëri për t`i prerë balluket drejtë. Vajzat me balluke në anë janě ATO më të ndrojtura të cilat`mbulojnë`një pjesë të fytyrës me flokë. Kaçurrela, kaçurrela dhe Vetëm kaçurrela.

Mund të dukeni Retro si në Vitet 80 por Edhe moderne e përshtatshme për kohët e sotme. Tanimë ka mbetur Edhe Pak nga mbrëmja e shumëpritur për të Rejat, mbrëmja e maturës. Është një hije “e fshehur” ose Refleks i përafërt me ngjyrën GRI, të bardhë, ngjyrë perle ose ndonjëherë Edhe Pak Lejla të flokëve. Kjo ngjyrë rekomandohet të mbahet e stiluar me onde. Ndani një pjesë të balukeve në mes, ndërsa pjesën tjetër gufojeni shumë e më pas Kapini Bisht. Flokë me onde Flokët që i asocohen divave të Hollywood-IT, këto femra ndihen shumë të Sigurta në vetvete. Të rafinuara dhe të kuruara në detaj. Për à pamja e jashtme është shumë e rëndësishme. /Telegrafi/Femijet QE i zgjidhin Problemet me dhune Hasin me shume probleme shendetesore Nëse keni flokë kaçurrela, teksojini Edhe më shumë ATO. Kjo do t`i bëjë flokët të duken më të plotë dhe me më shumë volum. Stilimet e lirshme dhe të Buta me skajet e shprishura që e bënë dekadën AQ të paharrueshme, Tani janě kthyer dhe janě të garantituara për t`u parë Kudo. KY është një nga Modelet Retro, i risjellë në kohët moderne.

Pasi i ndani flokët Kapini Bisht, dhe Mund t`i “shkatërroni” Pak majat e bishtit. MBAS zgjedhjes së ndryshimit të Stilit, qëndron Fakti që Mund të të pëlqejë vetja sido që t`i Kesh flokët, APO që je e pasigurt. E njëjta gjë për ATO që i qëndrojnë besnike modelit të pneu. Flokët kaçurrel janě particulier të vështirë për t`u trajtuar, sepse nga Natyra janě më delikatë se flokët e drejtë. Duhet të keni parasysh shumë gjëra nëse dëshironi të keni flokë të bukur, dhe me onde natyrale. Sa më i fortë të jetë Kontrasti mes pjesës së Mesit të flokut AQ më bukur dhe më in do të dukeni nëse guxoni me këtë modèle.